keskiviikko 1. huhtikuuta 2015

Easter Time




Pääsiäinen tuntuu koputtelevan ovelle tänä vuonna älyttömän nopeaan. Ehkä osansa siitä aiheuttaa tuo samaan aikaan oleva harjoittelu, jonka vuoksi päivät häviävät kuin itsestään. Tänä vuonna päätin viettää pääsiäisen itsekseni, tai niin itsekseen kuin tämän ukkolauman kanssa vain pystyy. Tällä kertaa en lähde reissuun yhtään minnekään vaan otan aikaa itselleni ja omille jutuilleni. Luen, teen koulutehtäviä ja katselen tallenuksia sekä Netflixiä. Tarkoitus oli käydä leffassakin, joten en usko, että tylsää ehtii tulla. Ruuastakaan en stressaa, vaan teen juuri sellaista mitä huvittaa, vaikkei se ehkä pääsiäisruokaa olisikaan :) 

Pääsiäistä ollaan täällä poikien kanssa laitettu ihan itseämme varten. Noitia ei viime sunnuntaina täällä meilläpäin näkynyt pajunkissojen kanssa, eikä myöskään itse olla pellolta niitä matkaan napattu. Pajunkissat korvattiin tänä vuonna ihan vain sekalaisilla oksilla. Niiden lehtien puhkeamista on kiva seurata, ja katsella millaisia lehtiä niistä syntyykään. Rairuohoa on istutettu alkuviikosta vanhaan Arabian kuppiin sekä munan kuoriin. Nyt vain ihmetellään itääkö ne laisinkaan.


Uusimassa Unelmien talo& koti- lehdessä sekä Kotivinkissä oli paljon keväisiä vinkkejä. Tässä pari omaa lemppari-ideaani :)Hauska idea nuo munankuoret tulppaaneissa. Todella herkkä asetelma. Ja tuo vanha sankko munilla olisi ihana vaikka tuolla parvekkeella. Ja joku kana siihen munia vartioimaan. Molemmat yksinkertaisia ja helposti toteutettavissa olevia ideoita. 

Unelmien talo&koti
Kotivinkki

Huominen päivä enää harjoittelua ja sitten alkaa neljän päivän pääsiäisloma! Kohta sitä ollaan jo lomalla, joten mukavaa päivää!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti