maanantai 30. maaliskuuta 2015

Talvi is back

Niinhän siinä vaan kävi, että aamulla kun verhot vetäisi ikkunan edestä niin ulkona odotti valkoinen maa! Sitä en kyllä osannut odottaa, vaikka kuinka siitä on uhkailtu. Lunta tai räntää on jaksanut sataa koko päivän, aamusta iltaan saakka.

Kaupasta löysin Hans Välimäen Vuosikertaglökin vuosimallia 2014. Joulun alla sitä tuli pariin kertaan kaupassa hiplailtua, mutta matkaan se ei koskaan päässyt. Nyt joulun jälkeen kun kaikki glökit oli alennettu, niin nappasin yhden pullon kokeeksi. Makuina tässä vuosikerrassa on mustikkaa, musta-herukkaa, punaherukkaa, kirsikkaa, kaarnikkaa, kanelia, kardemumma, inkivääriä, tähtianista, muskottipähkinää, appelsiininöljyä, laakerinlehteä, neilikkaa ja chiliä. Nyt takatalven koittaessa tuntui sopivalta korkata tuo pullo, kun olin todellakin lämmikkeen tarpeessa. Valtavana glökifanina täytyy todeta, että tämä ei todellakaan ollut minun makuuni. Ei yhtään makeaa, vaan lähes happaman makuista. Hyvä kun saa tuon yhden pullon tuhottua. Onneksi tuli kokeiltua tuohon alennettuun hintaan.

Nopeasti saatiin nauttia myös emon seurasta. Käväisi meidän luona tekemässä yhden yön pituisen pikavisiitin. Heti kun silmä vältti, niin Jazz oli yrittämässä salamatkustajan paikalle :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti