tiistai 14. huhtikuuta 2015

Messuilua

Viime  sunnuntaina tuli messuiltua jälleen kerran. Pitkästä aikaa niin, etten ollut itse töissä laisinkaan. Tällä kertaa saman katon alla oli PetExpo, Kädentaito, Lapsimessut, ModelExpo sekä OutletExpo. Lähinnä Petexpo, kädentaito sekä Outlet olivat niitä, jotka itseäni kiinnosti.

Kissoja oli jälleen paljon näytillä. Toiset olivat niinkin rentoina, että makasivat pöydällä lapun kera, jossa luki teksti "saa silittää". Jos ei jo ennen messuja ollut kissavauvakuume, niin viimeistään tuolta messuilta semmoisen mukaansa saa. Ainoa ongelma taitaisikin olla se rodun valitseminen. Haluaisin itselleni ragdollin, maine coonin, norjalaisen metsäkissan, ocicatin, bengalin, pyhän birman, sekä bixie bobin, vaikkakin niitä ei meillä Suomessa taida vielä olla laisinkaan. Puhumattakaan siitä, että haluaisin paljon kodittomia löytökissoja ympäri maailmaa <3 Ehkä pitäisi alkaa haaveilemaan lottovoitostakin, että saisi sellaisen kodin minne nuo kaikki kissat mahtuisi ja millä ne sitten ruokkisi :) 


Kissat ovat kaikki todella suloisia, mutta itse tykkään nimenomaan kissoista, joilla on pyöreä naama. Laihat kuikelokissat eivät sytytä niin kovasti, kun pyöreäposkiset misut. Kissojen lisäksi paikalla ihastutti mm. siilit, fretit sekä karvattomat koirat. Nakukoirat oli aika hauskan näköisiä. Kotiin lähti viemisiksi pussillinen käsintehtyjä karjalanpiirakoita. Näistä on tullut kyllä ihan vakkarimessuostos. Super hyviä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti