maanantai 6. huhtikuuta 2015

Have courage and be kind




Pääsiäinen alkaa vedellä viimeisiään. Emme ole kamalasti jaksaneet stressata tekemisistä, ollaan vain oltu ja tehty mitä milloinkin tekee mieli. Otettu päiväunia, katsottu tallennuksia, lenkkeilty, tehty koulutehtäviä, luettu, surffailtu netissä, käyty ravintolassa, nähty kavereita ja hieman sukuloitu. Yläkuvan pienet pääsiäispatukat on ehdoton must pääsiäsenä, sillä niissä on niin suloiset kuvat. Melkein ei raski niitä syödäkään, melkeen siis :) Maljakossa olevat oksat ovat puhjenneet kukkaan sopivasti pääsiäsen aikana ja oksat ovat saaneet munia oksilleen. Hieman arvelutti mitä kissat niistä tykkäävät ja pari munaa oksista onkin jo hävinnyt teille tietämättömille. 




Sää on vaihdellut lumisateesta ihanaan auringon paisteeseen. Tänä aamuna oltiin Onnin kanssa jo seitsemän jälkeen metsässä aamulenkillä. Kukaan muu ei ollut sinne vielä eksynyt siihen aikaan, joten saatiin nauttia ihanasta auringosta ja metsästä ihan kahdestaan. Nyt kun puut ja pensaat ovat vielä nakuina olemme löytäneet metsästä paljon uusia raunioita, kun lehdet eivät ole niitä peittämässä. Tänään käytiin tutkimassa yksi niistä. 



Eilen ohjelmassa oli herkkuruokaa Amarillossa kaverin kanssa ja sen jälkeen suunnattiin vielä leffaan katsomaan ihana Cinderella. Ihanan tyttömäistä ja siirappista. Täydellinen tyttöjen ilta. Oli kyllä kiva päästä pitkästä aikaa juoruilemaan ihan kunnolla, vaikka vasta perjantaina oltiinkin nähty. Cinderella elokuvan pääosan esittää ihana Lily James, joka itselleni on tuttu jo Dawnton Abbeystä. Samoin kuin myös Cinderellan kaameaa sisarpuolta esittävä Sophie McShera. Elokuva on saanut hyvät arvostelut ja itsekin pidin kovasti puvustuksesta, ihanista maisemista, Tuhkimon kodista ja tietysti niistä Tuhkimon eläinystävistä sekä kauniista lauluista, unohtamatta tietenkään komeaa prinssiä! Ihan itseäkin laulatti, kun elokuvasta poistui :) Tämä on kyllä juuri sellainen hyvänolon elokuva. 

In a perfect storybook, the world is brave and good
A hero takes your hand, a sweet love will follow

- Strong - from Cinderella

Alkuperäinen Disneyn Tuhkimo on yksi ensimmäisistä Disneyn elokuvista mitä minä muistan, joten se on minulle hyvin rakas. Siitäkin huolimatta tämä hieman uudistettu ja eloon herätetty versio teki minusta oikeutta vanhalla kunnon Tuhkimolle. Elokuvan sanoma kuuluukin "Have courage and be kind".

Tästä pääsee kuuntelemaan yhden elokuvan ihanista lauluista Lavender´s Blue:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti