perjantai 29. marraskuuta 2013

Pikkujoulut

Aamu alkoi aivan liian aikaisin. Eilinen ilta oli vienyt kaiken energian, enkä todellakaan ollut ehtinyt nukkua tarpeeksi siinä vaiheessa, kun herätyskello herätti kouluun. Juuri tällaisena päivänä kun arvostaisi pitkiä aamu-unia sitä pitää kouluun rynnätä. Yölläkin olin herännyt vähän väliä tarkistamaan Onnin voinnin, jonka vuoksi itse nukuin aikamoista koiranunta. Onneksi Onni oli tullut sanomalehtien luota minun viereeni nukkumaan, jolloin tiesin sen paimenkoiravietin jo pelaavan. Ja heti herättyään se olikin iloinen naurava oma itsensä, tosin hirmuisen nälkäinen. Keitin Onnille aamupuuron ja uskalsin itse lähteä kouluun. Koulun jälkeen jännitti tulla kotiin katsomaan, mikä siellä vastassa odotti, mutta onneksi kotona oli kolme iloista karvakuonoa eikä oksennusta missään. Päätin, että uskaltaisin lähteä luokan pikkujouluihin, jotka alkaisivat kohta. Äkkiä hoidin eläimet, vaihdoin vaatteet ja meikit naamaan. Sitten suunta Arabiaan ja talven ensimmäisiin ja viimeisiin pikkujouluihin.

Tässä on tällähetkellä yksi suosikki popitus-kappaleistani; Kylmästä lämpimään <3 Loistava alottelu kappale. Heti tulee hyvä fiilis :) Tällaisena vilukissana kaipaan erityisesti tähän aikaan vuodesta lämpimään :)

Pikkujouluissa olikin kaikki jo paikalla ja hirvittävät määrät herkkuja. Ilta meni todella nopeasti hyvässä seurassa herkkuja syöden ja pelaillen. Jatkettiin iltaa kaupunkiin baariin ja sieltä kotiuduin joskus kahden aikaan. Tavallaan aikaisin, mutta toisaalta kuuden aikaan alkoivat jo kinkerit ja edellinen yö meni todella vähillä unilla, joten kaipasin jo todella kovasti nukkumaan omaan sänkyyn <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti