lauantai 23. marraskuuta 2013

ELMA


Tänään suuntasin Pasilaan messuilemaan. Tarjolla oli ELMA-messut ja samalla lipulla pääsi myös käsityö- lemmikki- Outlet yms- messuille. Eli paljon kaikkea kivaa tarjolla yhden lipun hinnalla. Opiskelijahintainen lippu oli 10 € eli ei paha, kun tarjolla oli monta tuntia mielenkiintoista tekemistä. Ihan ensiksi halusin etsiä Rekku Rescuen ständin, sillä halusin käydä katsomassa oliko Jazzin siskoja tai veljiä tullut kotikissa- pisteelle esittäytymään. Mutta eipähän niitä näkynyt. Luultavasti ovat yhtä arkoja, kuin tuo meidänkin yksilö. Kaikkia muita ihanuuksia siellä toki oli. 

ELMA- messeujen puolella tuli pyörittyä luultavasti kaikkein eniten. Esillä oli vaikka mitä tuotanto- ja maatilan eläimiä. Ihania punaisia pikku possuja, hevosia, lehmiä, lampaita, kukkoja ja kanoja. Eläimiä on aina niin kiva käydä pällistelemässä, vaikka säälittää niiden eläinten puolesta. Toisista eläimistä huomasi selvästi miten ne stressasivat tilannetta. 


ELMAn puolelta löytyi myös ihania herkkuja pientuottajilta ympäri Suomea. Maisteltiin juustoja, hunajaa, suklaata ja ties mitä. Lihalörtsynkin nappasin matkaan. 

Lemmikkimessujen puolella oli paljon ihania rotukissoja. Voi kun sellaisen saisin joskus. Toisaalta ei ehkä ole sydäntä ottaa sellaista, kun niin monet hylätyt pienokaiset tarvitsevat kotia. Koiriakin oli, mutta ei kyllä läheskään yhtä paljon. Hesy:n kojulla kävin ilmoittautumassa vapaaehtoistyöhön :)
Tällä kertaa käsityö- ja Outlet puolelta ei tullut tehtyä ollenkaan ostoksia. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti