lauantai 9. marraskuuta 2013

Kreikkalainen munaus

Lauantain kunniaksi pelargoniakin puhkesi jälleen kukkimaan. Sen kyllä pitäisi olla jo talviunilla, mutta näköjään viihtyy hyvin myös keittiön ikkunalla.

Otettiin varaslähtö huomiseen isänpäivään ja vietettiin tänään omaa isänpäivää. Käytiin herttonimen rannassa sijaitsevassa kreikkalaisessa Thalassa- ravintolassa syömässä isänpäivä ateria. Thalassassa olemme käyneet useasti syömässä, mutta nyt siellä oli omistaja sekä henkilökunta vaihtunut.  Palvelua ja ruokaa sai odottaa järkyttävän kauan. Pelkkiä ruokalistoja sai odottaa hurjan pitkään, vaikkei paikka ollut edes täynnä. Korvaukseksi isä sai sentään ilmaisen oluen. Ruoka oli aika mitäänsanomatonta eikä jälkiruokaa meille edes tarjottu. Tuonne tuskin tulee enää mentyä, niin huono maku jäi koko paikasta. Harmi, koska Thalassa oli yksi lempipaikoistamme.

Illalla katsoin tallennuksesta Miss Universum- kisat. Aikamoista huuhaata sekin. Missit vaan pyörähtelivät lavalla ja that´s it. Toki aikaisemmin niitä on varmasti paljon haastateltu, mutta nyt kyllä pääsivät todella vähällä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti