keskiviikko 20. marraskuuta 2013

Elämä kaarella

Kannelmäkeen on avattu lähiaikoihina uusi kauppakeskus Kaari. Pitihän se käydä testaamassa. Erittäin fiksua oli lähteä juuri, kun pimeys oli laskeutunut eikä bussista ulos katsoessa tiennyt yhtään missäpäin maailmaa oli menossa. Onneksi sentään pienestä paniikista huolimatta selvisin perille. Yllättävän lähellä se jopa on, lähempänä kuin Itis. Mutta kaupat on kyllä lähes samat kuin muuallakin, yksi kiva kenkäkauppa sieltä tosin löytyi. Ja iso Sokos, niitä kun nykyään hävitettään joka puolella. 

Kaaressa käytiin syömässä kyläravintola-kompleksissa, eli ravintolat on vierekkäin, joten periaatteessa saman seurueen väki voi hakea eri ravintoloista ruokaa ja syödä silti saman pöydän ääressä. Me päädyimme Wok Uppiin, jossa edellisen kerran syötiin loistavia wokkeja. Nyt kokeilin höyrytettyja kana-kasvis dumplingeja maapähkinä-kastikkeella. Ihanan kevyttä ja herkullista =P Dumplingit olisi oikeaoppisesti kuulunut keihästää puikoilla, mutta hyviltä ne maistui myös haarukalla ja veitsellä syötyinä x)

























Kaaresta löytyi tämän talven ensimmäinen joulukuusi. Punnitse- ja säästä- kaupasta puolestaan löytyi ihania inkivääripoikia <3 GIN GIN
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti