sunnuntai 1. syyskuuta 2013

Ihana syksy!


Ihanaa syyskuun ensimmäistä! Tätä syksyä on odotettu niin kovasti! <3 Nyt nautitaan täysin rinnoin, haistellaan syksyn tuoksua ja naustiskellaan. Poltetaan kynttilöitä, viimeistään nyt kaivetaan villasukat ja täkit kaapeista ja kuunnellaan teeveden porinaa. Herätään viileään pimeään aamuun ja ulkona nuuhkitaan miltä ruska tuoksuu. Ihastellaan värikkäitä lehtiä ja hypitään vesilätäköissä uusissa saappaissa :)

Eilinen ilta oli harmaa ja kylmä. Näin parhaakseni avata punkkupullon lämmittämään iltaa, ja kääriydyin herkkujen kanssa sohvalle telkkarin laatuohjelmien pariin. 
Aamulla heräsin aikaisin sateen ropinaan ja vetäisin punaiset Hait jalkaani ja vein Onnin pissalle. Aamu jatkui harmaana, joten päätin keitellä kannullisen kuumaa höyryävää teetä seuraksi. Muutaman tunnin munin sohvalla teen kanssa ja sitten reipastuin. Avasin koneen ja kaivoin koulutehtävät esille. Sain jopa palautettua pari tehtävää opettajille. Olen kovin ylpeä itsestäni, ettei koko viikonloppu mennyt makoillessa, vaan sain tehtyä kouluhommia niinkuin olin itselleni luvannut. Sunnevakin vetelee viimeisiään, alle sata sivua enää luettavana. Alkuviikosta onkin suunnattava kirjastoon hakemaan varaukseen tulleita koulukirjoja. Tänään ei jaksettu laittaa ruokaa, vaan hirveän pastahimon iskiessä suunnattiin Dennissiin syömään sitä ihanaa pinkkiä punajuurispagettia, jota niin rakastan <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti