torstai 5. syyskuuta 2013

Gepardini mun


Ostin Tori.fi:stä itselleni kauan haaveilemani Teresa Moorhousen Marimekolle suunnitteleman  'Sininen gepardi'-kankaasta tehdyn taulun. Onneksi vihdoin löysin itselleni gepardin, kävin Marimekon sivuilla katselemassa sen tietoja, niin koko kangasta ei enää löytynyt. Google osasi kertoa,että gepardin hinta olisi noin 50€, joten hyvät kaupat tehtiin taas.

Oma gepardini on aivan hullun iso ja vaati aikamoisia pinnistyksiä, kun välillä meinasi hyvällä positiivisellakin ajattelulla usko loppua. Piti vielä koiran kanssa käydä taulu hakemassa ja vaihtaa kahta bussia. Ja vielä viiden jälkeen. Toisaalta, jos olisin tiennyt tämän gepardini koon en varmasti olisi ruvennut koko hommaan, joten parempi että viksuna 
en varmistanut mittoja ollenkaan. Nyt on nimittäin gepari seinällä! Siellä se vartioi meidän muita kissapetoja tarkalla silmällä :)  
Nanuk
Marimekolta löytyy kyllä niin paljon kaikkia ihania kankaita, joita ottaisin hyppien keikkuen heti kotiini jos vain saisin. Tässä muutama ihanuus esim. Pähkinäpuu, Puketti, Siniverinen, Onnen omenapuu, Kaunis kauris, Nanuk, Napakettu, Räsymatto, Ananas ja kulkue. Suurin osa ihailemista kankaistani on saman Teresa Moorhausen suunnittelemia, kuten nämä kaksi ihanuutta :)

Kaunis kauris

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti