perjantai 27. maaliskuuta 2015

Katuruokaa


Taas vaikuttaa siltä, että täällä vietettäisiin hiljaiseloa vaikka siitä ei missään tapauksessa ole kyse. Tällä hetkellä arki sujahtaa turhankin nopeasti ohi ilman, että itse pysyy vauhdissa mukana. Olen tällä hetkellä nimittäin harjoittelussa. Olen itseasiassa ollut jo kaksi viikkoa. Viimeisin viikko on vierähtänyt Laajasalon kotihoitoon tutustuessa ja hoitajien perässä juostessa x) Olen tykännyt aivan älyttömästi, mutta harjoittelupäivien jälkeen olen ollut ihan nuutunut enkä ole jaksanut tehdä mitään ylimääräistä, kuten kirjoittaa tänne. Harjoittelun lisäksi on iso läjä siihen liittyviä tehtäviä, joita pitäisi illat raapustella, mutta koitan kuitenkin näiden seuraavien kolmen viikon aikana ehtiä myös tänne huhuilemaan. 

Viime viikonloppuna täällä Helsingissä järjestettiin Streat Helsinki- tapahtuma, jossa oli kaikkiaan 66 katuruokayrittäjää, joten valinnanvaraa riitti ihan jokaiseen makuun. Itse kävin täyttämässä mahani herkuilla sunnuntaina. Oli aika koomista syödä ulkona, kun niskaan satoi lunta. Pidinkin tapahtumaa kaikin puolin muuten onnistuneena, mutta ajankohta voisi olla toinen. Nauttisin paljon mieluummin hyvästä ruuasta ulkona kauniilla ja lämpimällä säällä, kun ei tarvitse ulkona värjötellä kovassa tuulessa. Itselläni iski aivan järjetön mole-himo, joten päädyin tuohon kanatacoon, joka sisälsi molea. Ei ehkä paras vaihtoehto, sillä tacoa ei voi syödä hanskat kädessä sotkuisuutensa vuoksi, mutta  ei ollut kovin nautinnollista myöskään syödä sormat jäisinä.


 

Eiköhän tämä tapahtuma järjestetä vielä useaan otteeseen, sen verran hyvän suosion se viikonlopun aikana oli saanut. Yli 30 000 kävijää ja yli 50 000 myytyä annosta. Aika huikeaa :)  


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti