lauantai 14. maaliskuuta 2015

Oma pesue

Kumma juttu miten aina keväällä puraisee joku kodinlaittokärpänen. Pitkään aikaan en ole jaksanut kotona mitään kummallista tehdä. Kenties se on tuo lisääntyvä valo ja kevään tuoma lupaus "uuden alusta", mikä tuo kotiinkin erilaista puhtia. Ei täällä tosin nytkään mitään isompia muutoksia ole havaittavissa, eikä täällä kyllä kovin kummoista mööbleerausta pystyisikään aloittamaan. Sen sijaan lakanahamsteri on taas päässyt valloilleen. 




Viime kesänä kun kävimme äidin kanssa tajuttoman helteisenä kesäpäivänä pyörähtämässä Arabian tehtailla bongasin Finlaysonin putiikista aivan ihanan uuden Sami Vullin suunnitteleman kuosin nimeltään pesue. Tunsin sen heti omakseni ja kuulin sen huutavan nimeäni :D Sain omat himoni pysymään aisoissa, mutta sitten joulupukin kuormasta löytyikin pesue-sarjaan kuuluvat käsi-ja kylpypyyhkeet. Enää en pystynynyt mitenkään unohtamaan näitä sarjan ihanuuksia vaan himo iski jälleen. Onneksi Kodin1 saapui yllätyspäivät ja sen mukana -40% alennuslappunen. Heti kun mahdollista kävin lakanat metsästämässä hyllystä ja kiikutin kiltisti alennuslappusen kanssa kassalle. Onneksi olin nopea, sillä näitä lakanoita jäi enää yksi paketti hyllyyn, joten taitavat muutkin näistä tykätä :) 

Oikein mukavasti nuo pienet pesukarhun naamat lakanoista tuijottelee. Muutamat hyvät unet niissä on tullu jo otettua. Tykkään kovasti Finlaysonin lakanoista ja pinkit taimi-lakanat ovat ehdottomasti suosikkini. Toivotaan, että näistäkin tulee sellaiset! Ainakin Jazz on tykästynyt kovasti. Vielä kun saisin tuon sarjan toilettilaukun niin olisin aika tyytyväinen kokoelmaani :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti