tiistai 3. maaliskuuta 2015

Syömällä leffaan

En tiedä kuinka moni on jo huomannut HOK-Elannon uusimman kampanjan, Leffa & Safka-paketin, mutta siinä on varsin mukava idea :) Syömällä pääkaupunkiseudun ravintoloissa tietyn aterian; burgereita, pitsaa, hodareita ja tousteja, sekä maksamalla siitä himppasen normaalia enemmän saa kaupanpäälle leffalipun. Kahdensantoista eri HOK-Elannon ravintolaa ja ketjua on kampanjassa mukana, joten jokaiselle kyllä luulisi löytyvän syötävää. Tarkemmat infot ravintoloista ja leffa&safka-paketeista voi käydä tarkastamassa täältä. Leffa&Safka- kampanja on voimassa vielä tämän kuun loppuun, joten hyvin ehtii syömään vielä vaikka useammankin paketin. Mieluusti soisi useamminkin tulla tällaisia uudenlaisia kampanjoita :)

Itse kävin syömässä Rosso expressissä pitkästä pikästä aikaa kana bbq-pannupitsan. Helsingissä asuttujien vuosien aikana käynnit tuolla voi varmasti laskea yhden käden sormilla. Miljöö ei ehkä houkuttelevin ole, mutta varsin toimiva, jos haluaa nopeaa sapuskaa samalla kun käy tekemässä viikon ostokset. Ja pitsa oli, kuten aina hyvää :)

Tänään illalla ohjelmassa on Luokkakokous-leffaan meno, mutta siihen ei näitä pakettilippuja käytetä, sillä tiistaisin katsotaan Veikkaus-kortilla suomalaiset elokuvat kaksi yhden hinnalla.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti