lauantai 11. tammikuuta 2014

Turistit

 

Eilen herkuteltiin todella hyvin Food Garden-ravintolassa. Söin ensimmäistä kertaa elämässäni kuhaa ala walewska. Oli niin hyvää voi että! Täytyy koittaa tehdä kotonakin tätä! Otettiin myös alkupalapöytä, josta löytyi vaikka mitä herkkuja lisää. Tuli kyllä niin täysi olo, että huh huh! Sen jälkeen suunnattiin tax freehin shoppailemaan juomia illaksi. Ilta venyikin aamuyöhön. Ensin katseltiin laivan tarjoamaa ohjelmaa ja sen päätyttyä suunnattiin yökerhon puolelle. 


Jostain syystä onnistuin kuintekin aamulla heräämään valvomisesta huolimatta ihan ilman herätystä :) Äkkiä vaatteet niskaan ja ehdittiin vielä runsaalle aamupalalle. Ihanaa tuoremehua, croissantteja ja brietä. Mää niin tykkään <3  Sitten taas pienet väliunoset niin jaksettiin lähteä laivalta maihin reippailemaan. Kylläpä raitis ilma maistui hyvältä! Ja ihanaa oli, kun Tukholmassa oli sitä lunta! Heti näytti niin paljon kivemmalta kaikki. Pirtsakka pikku pakkanenkin -2 teki hyvää. Tassuteltiin terminaalilta vanhaankaupunkiin. Kierreltiin vanhankaupunkin pikku putiikkeja sekä käveltiin vielä pääshoppailukadulle, josta löydettiin herkullisen näköinen ravintola; Taco bar. Herkuttelin pehmeillä tacoilla. Sisällä oli jotain nyhtö-lihaa. Niin hyvä ei minun ruotsi ole, että tietäisin mitä söin x)

 

Ruuan jälkeen oli hyvä valua pikku hiljaa takaisin laivalle. Hyttiin päästyttyä oli kyllä pakko taas ottaa nokoset, jotta jaksaisi vielä yhden illan laivalla. Nukuttiinkin sitten melkein kolme tuntia. Eli ihan tarpeeseen ne unet vissiin tulivat :) Kello alkoi lähestyä tässä vaiheessa jo kahdeksaa illalla, joten päätettiin suunnata illalliselle. Tällä kertaa valitsimme Ellas-ravintolan, jossa päätin ottaa taas kalaa. Lohi oli hyvää, mutta ei kyllä vetänyt vertoja eiliselle kuhalle. Sitten vielä viimeisille ostoksille ja taas illan viettoon :) Tämä ilta taisi venyä sinne puoli neljään asti, joten hyvä että tuli otettua ne nokoset, muuten olisi koko ilta jäänyt paitsi :)










Ei kommentteja:

Lähetä kommentti