torstai 9. tammikuuta 2014

Aarrejahti

Viime aikoina on tullut enenmmän tyhjennettyä omia kaappeja ja kannettua omia romppeita eri keräyksiin. Milloin eläinten joulupataan ja toisinaan Uff:lle. Nyt päätin monen kuukauden tauon jälkeen lähteä visiitille Laajasalon Pelastus Armeijan kirpputorille, joka on minusta ehdottomasti yksi parhaista, ellei jopa paras. Yksi syy on varmasti sen sijainti, ettei sinne kaikki keskustan ihmiset eksy. Eikä täältä Oulunkylästäkään sinne ihan sattumalta eksy. Kahdella bussilla ja metrolla piti sinne ajelle, mutta onneksi ei ollut turha reissu, kannatti siis ajella:)


Kerään vanhoja ihania Arabian kuppeja, noita ihanan söpöjä ja romanttisia. En siis todellakaan mitään tylsiä ja tyylikkäitä :) Löysin kokoelmaani kaksi ihanaa kukkakuppia. Lisäksi ihanan vanhan veitsen. Ne on niin kivasti kuluneet vuosien aikana pehmeiksi, mutta silti pysyneet terävinä. Muistan kuinka pienenä ukilla oli tuollainen veitsi, jolla leikkeli aina ruisleipää. Pidän näistä veitsistä varmasti myös nostalgia syistä. Aina niitä käyttäessä tulee hyvät muistot mieleen :) 
Lisäksi löysin tuon valkoisen koira-patsaan. Voi kumpa niitä olisi ollut kaksi. Voin hyvin kuvitella ne jossain takan reunuksella tai kirjahyllyssä. Vastaavia näkee aika paljon lehdissä. Olen jo pitkään toivonu törmääväni tällaisiin hauveleihin ja 2€ hintaan se lähti matkaani. Viimeiseksi tarttui pari messinkistä vuokaa. Maalaistaloissa ja maalaisromanttisissa taloissa pitäisi aina olla messinkivuokia. Siis ainakin minun mielestäni. Ne jotenin kuuluvat sinne kuin nenä päähän. Omat vuokani kiinnitin kotona liesituulettimen alapuolelle roikkumaan. Ja kappas kun tuntui heti kotoisammalta :)

Päivän suuri saalis ei lompakkoa onneksi kovin pahasti rokottanut, vaan kaikki lähti hintaan 10,80€. 
  • Arabian kupit 1€/ kpl
  • Posliini-koira 2€
  • Veitsi 0,8€
  • Messinki-vuuat 3€/ kpl

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti