perjantai 10. tammikuuta 2014

Matkaan

Tänään ollaan lähdössä pitkästä aikaa laivalle seilailemaan. Saatiin edullinen joululahjatarjous Viking Lineltä, joten päätettiin ostaa matka ilman sen kummempaa syytä. Tavallaanhan sitä voi pitää synttäriristeilynä :) Kävin Onnin viemässä jo iltapäivällä hoitoon. Siinä samalla kävin Plantagenilla katsastamassa tarjonnan, sillä kaikki viherkasvit olivat nyt -50%, mutta valitettavasti sieltä ei löytynyt mitään kivaa kasvia. Haluaisin niin kovasti löytää sopivan kokoisen huonekuusen meille. Isoin villipoikamies-kasvi alkaa vetelemään jo viimeisiään, sillä kissat ovat kovasti sen perään.

Kissoille saatiin oma hoitaja, joka kävisi niitä hoitamassa meillä, joten niitä ei onneksi tarvinnut lähteä erikseen kantamaan minnekään. Onneksi, sillä niitä on niin paljon hankalampi saada kotoa lähtemään, toisin kuin Onnia :) Kotonakin ollessaan kissat yrittivät kaikkensa vaikkeuttaessaan meidän lähtöä. Laukun nähdessään ne päättivät vuorotellen pitää vahtia laukun päällä, niin että pakkaaminen oli erittäin hankalaa :D

Päästiin kuin päästiinkin lähtemään silloin kuin oli suunniteltukin. Juoksu jalkaa suunnattiin bussille ja terminaalissa oltiin hyvissä ajoin, tunti ennen laivan lähtöä. Laiva starttari puoli kuudelta Ruotsia kohti ja kuudelta päästäisiin herkuttelemaan Food Garden- ravintolaan =P Toivotaan että säät suosivat meitä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti