lauantai 18. tammikuuta 2014

Kyllä kiitos!

Tänään heräsin pirteänä kuin peipponen hyvin nukutun yön jälkeen. Eilisestä päänsärystä, kylmästä, nälästä tai väsymyksestä ei ollut tietoakaan. Tänään ohjelmassa oli Matka-messuilla vierailua sekä illalla elokuva. 

                             kuva
Messuilla piipahdettiin nopeasti. Reilu puoli tuntia siellä varmaan pyörittiin. Ei ehkä kovin aiheellinen näin opiskelijabudjetilla, mutta hirveästi siellä muita ihmisiä riitti silti. Hieman ihmetyttää mikä noissa messuissa jaksaa ihmisiä vetää puoleensa. Nykyään kun matkat voi itse räätälöidä itselleen sopiviksi suoraan netissä. Ymmärtäisin, jos ständeillä olisi paljon oppaita ja muuta inffopläjäyksiä tarjolla, mutta kun ei siellä hirveästi mitään ollut. Olen viimeksi käynyt Matka-messuilla ehkä kymmenisen vuotta sitten? Silloin minusta siellä oli paljon enemmän juttuja tarjolla. Messuilun jälkeen käytiin nauttimassa Hesen kerrosateriat, sillä sattui olemaan leffateatterin vieressä sekä kuponki; 2 ateriaa yhden hinnalla ;) Elokuvaksi olin valinnut Ei kiitos. Olin lukenut Anna-Leena Härkösen kyseisen kirjan aikaisemmin, joten tiesin mistä elokuva kertoo. Mitään kovin suurta juontahan tässä ei ole, mutta silmänruokaa senkin edestä :P Mukava lauantai-illan elokuva, kepeä eikä tarvinnut päätä hirveästi rasittaa. Nyt on tullut aika kivoja kotimaisia elokuvia lähiaikoina. Odotan innolla Kesäkaverit- leffaa, joka saa ensi-iltansa 01.08.2014. 

Leffan jälkeen suunta takaisin kotipesään. Kello ei ollut vielä paljoakaan, joten päätin katsella pitkästä aikaa Eat, Pray, Love- elokuvan. Tämänkin olen lukenut kirjana, joten oli kiva katsoa elokuva kirjan lukemisen jälkeen. Hyvä, lämminhenkinen leffa, mutta kirjan jälkeen jäi tunne että jotain siitä puuttui. Suosittelen silti kaikille hyvänmielen-elokuvista pitäville :) Kylläpä oli mukava launtai päivä tänään. Kaikkea kivaa tapahtui. Koti-iltakin sujui rauhallisesti leffaa katsellen kynttilän valossa ja kaikki naperot nukkuivat lattialla ympäriinsä. Tällaisia iltoja lisää :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti