tiistai 3. joulukuuta 2013

Valo yössä


Ihan ensiksi pahoittelut tästä kuvasta. Kuvan malli oli aika väsynyt iltalenkillä eikä viitsinyt enää poseerata. Piti minua lähinnä hölmönä, kun aina pitää sen kameran kanssa liikkua. Mutta jospa tästä kuitenkin idean ymmärtäisi :)

Olen pitänyt Onnilla kaikki nämä kolme vuotta pimeän aikaan tuollaista pyörän lamppua kaulapannassa. Lamppu vain napsautetaan päälle lenkille lähdettäessä, muita erikoistoimenpiteitä se ei vaadi :) Ensimmäisen kerran törmäsin ideaan Kuopiossa eräällä koiran ulkoiluttajalla ja pysäytin hänet. Sukkana suuntasin ostamaan Onnille samanlaisen, sillä koen sen kätevämmäksi, kun heijastinliivit yms. jotka pitää aina erikseen pukea koiralle. Onnillakin oli heijastinhuivi, mutta niin huomaamaton se oli, etten edes huomannut sen katoamista kuin vasta kotona.

kuva
Tämä pyöränvalo on mitä mahtavin! Näkyy loistavasti ja sen kyllä muutkin huomaa. Ensin täällä Helsingissä sitä taidettiin vähän kummastella, mutta joka vuosi pimeän tullen meidät pysäytettään ja monet koiraihmiset tulevat kyselemään mistä oikein on kyse ja kiittelevät ideasta. Nykyään näitä lampulla varustettuja koiria näkyy jo harva se päivä. Miten pieni ja edullinen henkivakuutus :)Onnikin on niin matala maastomakkara, että ilman valoa autoilijoilta saattaisi jäädä se monesti huomaamatta. Mutta eipä jää enää :) Tällä hetkellä Onnin turvana  roikkuu tälläinen Tigerista ostettu polkupyöränvalaisin, hintaan 3€/ 2 kpl, eli hinta ei päätä huimaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti