keskiviikko 25. joulukuuta 2013

Pukki kävi

Oltiin oltu Onskin kanssa vissiin aika kilttejä, sillä pukki toi meille molemmilla aikamoiset kasat paketteja. Itse olin kuitenkin jo Helsingissä saanut osan lahjoista, joten en odottanut saavani enää paljoa paketteja. Varsinkaan kun olin toivonut niitä elämyspaketteja :) Mutta hyvä näin, rakastan pakettien avaamista. Niin jännää! Pakettien koolla ei ole väliä, vaan lähinnä määrällä x) Tänä jouluna paketeista löytyi mm. suklaata, sukkia, hieman alkoa, kosmetiikkaa sekä koruja.

Ihan perinteisiä jouluruokia meiltä ei löytynyt, niinkuin ei yleensäkään. Herkuteltiin lohella, lampaalla, maksapateella ja hyvillä laatikoilla. Tänä vuonna kokeiltiin bataattilaatikkoa sekä palsternakkalaatikkoa. Molemmat olivat super hyviä, mutta varsinkin palsternakkalaatikko oli erihyvää. Täytyy ottaa ihan arki käyttöön :) Liharuokia ja täyttäviä laatikoita oli keventämässä jo klassikoksi muodostunut Waldorffin salaatti, jonka tänä jouluna opettelin itse tekemään :)

Pukki oli tuonut Onnille mieluisia paketteja, ensimmäinen paketti oli avattu, kun me vielä omia paketteja jaoimme. Loppuiltana ei malttanut sitten muuhun enää keskittyäkään :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti