sunnuntai 15. joulukuuta 2013

Manteli ylläri

Tänään ohjelmassa oli tuomaan markkinat sekä vanhan joulumyyjäiset. Kummastakaan en löytänyt mitään itselleni, saati muille. Kaikkea kivaa pientä toki olisi ollut, mutta tulin siihen tulokseen että omistan jo aika paljon kaikkea pientä. Kamerakin oli mukana, mutta väkeä oli niin hurjasti ja lunta satoi kaatamalla, joten kuvaamisesta tai kuvista ei oikein tullut mitään. Vaikkei mitään mukaan lähtenytkään, niin mukavaa joulumieltä näistä tilaisuuksista aina saa itseensä imettyä :) Puhumattakaan kaikista ideoista mitä niistä saa.

Useamman tunnin kiertelyn jälkeen mentiin Itiksen Marioon syömään pitsat, sillä olimme ostaneet sinne Grupon diilin; 2 pitsaa 1 hinnalla =P Oikein hyvää pitsaa, mutta 12€ en näistä silti maksaisi. Itse söin Pollo - pitsan, jossa kanan lisäksi oli vuohenjuustoa, rucolaa, manteleita sekä balsamicosiirappia. Aijemmin en ole manteleita pitsassa syönyt, mutta itseasiassa sopivat kuin nenä päähän :) Siirappia olisi saanut olla vähemmän, hieman liian makeaksi teki pitsan. 

Aamusta lähtien täällä tosiaankin satoi lunta ja Onnin kanssa päästiin lenkillä siitä nauttimaan, mutta iltaan mennessä se oli ehtinyt muuttua jo vedeksi, joten se siitä sitten valkoisesta joulusta :( 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti