tiistai 8. syyskuuta 2015

Tallinna 1/2

 
Tulipahan käytyä viikonloppuna Tallinnassa. Pieni irtiotto arjesta ja omista huolista. Tuli kyllä niin tarpeeseen. Säätiedotteita olin seurannut hieman kauhulla ennen reissua, sillä aurinkoinen sää olikin vaihtunut pelkkiin vesipisaroihin. Onneksi Tallinnassa sää oli kuitenkin yllättävän hyvä. Välillä satoi, mutta niin että olimme aina kaupoilla tai ravintolassa, joten sade ei haitannut. Aina kun ulos selvisimme oli sää jo selkeytynyt, joten koko reissun aikana ei tarvinnut sateenvarjoa kaivaa laukusta. Aika hyvä! 

Olimme yhden yön (lauantaista sunnuntaihin) satamassa sijaitsevassa Euroopa-hotellissa. Tykkäsin hotellista kovasti, illallakin ihanan rauhallinen. Naapureista ei kuulunut mitään ääniä ja tullessa sängyllä odotteli oma unikaveri.


Lauantaina kiertelimme vanhaa kaupunkia ja kävimme syömässä ihanassa kellariravintolassa Porgussa. Törmäsimme tähän ravintolaan jo viime reissulla, mutta silloin olimme juuri käyneet syömässä, joten päätimme tulla testaamaan seuraavalla kerralla. Ja kyllä kannatti :)Ruoka oli hyvää ja niin halpaa! Oma annokseni kanaa & bataattia maksoi vain 9,50€. Kaksi pääruokaa, kaksi alkupalaa ja neljä juomaa yhteensä 40€. Miksei meilläkin voisi olla näin edullista? 








Päädyimme vielä neitsyttornille, jossa oli aivan ihana terassi ja hyvät näköalat, niin ja sitä halpaa viiniä :) Ihana oli istua iltaa Tallinnan kattojen yllä <3






Siirrellessäni kuvia kameralta koneelle, huomasin että minulla on joku outoa fiksaatio näihin kaikkiin torneihin. Ihan älyttömästi kuvia torneista. Mutta hei, meillä niitä täällä Helsingissä näkee paljon vähemmän, joten pakkohan niitä on silloin kuvata kun niihin törmää ja totuuden nimissä niitä on Tallinnassa aika paljon. Sunnuntai päivästä oma postaus tulossa lähiaikoina :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti