maanantai 21. syyskuuta 2015

Sateen jälkeen

Tänään on satanut taukoamatta lähes aamusta asti. Nyt illalla sää kirkastui hetkeksi, ennen kuin rupesi pimenemään. Onneksi tänään ei ole tarvinnut lähteä Onnin lenkkejä pidemmälle, ollaan nautittu vaan kotona olosta. Tai jos siihen nauttimiseen lasketaan koneen äärellä istuminen ja koulutehtävien suunnittelu, niin ollaan nautittu :) Ei ainakaan turhia tänään stressattu. Tämä syksy on sään suhteen ollut aivan ihana. Sateisen kesän jälkeen kauniista syksystä on ollut ihana nauttia. Pellolla ollaan seurattu lähteviä hanhiparvia, niitä tuntuu riittävän loputtomiin.

Koulu alkaa olla siinä vaiheessa, että opinnäytetyötä pitäisi kovasti alkaa tekemään. Ei edes kuukautta ole aikaa, kun pitää jo palauttaa ideapaperi. Olenkin tänään koittanut saada Vantaan kaupungin yhteyshenkilöitä kovasti kiinni. Toivotaan, että pian vastaisivat niin etenisi tämäkin asia :) Torstaina on Finlandia-talolla saattohoitotapahtuma. Paljon siis pöhinää kuoleman ympärillä tällä hetkellä. Pöydälläkin odottaa vinopino kuolema-aiheisia kirjoja ja netistä pitäisi jaksaa lukea toisten aiheesta käsitteleviä graduja sekä väitöskirjoja. Näiden parissa meneekin sitten loppuvuosi ja hyvinpitkälti alkuvuosikin. 
 
Mä niin tykkään näistä kotivinkin mainoksista. Jotenkin niin ihania ja söpöjä. Tämmöstä päivää meilläkin on täällä tänään vietetty, ainoastaan takkatuli puuttuu. Voi kun saisikin joskus kotiin oman takan, elävä tuli on vaan niin parasta. Aina kun lenkkeillään Onnin kanssa erään omakotitalon ohi, siellä tuoksuu takka. Semmoinen `mökkihaju`. Jäädään sitä fiilistemään aina siihen talon ohi, luulevat kohta varmaan että stalkataan siellä x)
 Nämä Pandan uudet suklaalevyjen kääreet on niin syötävän söpöjä! Pakko oli syödä :P Tuntui, että kuorien lisäksi suklaalevyt olisivat muuttuneet paksummiksi? Onkohan näin vai kuvittelinko vaan? 
Kesällä törmäsin Sokkarilla aivan ihanaan unisieppariin. Aikaisemmin en ole ollut niin kovin innostunut näistä sieppareista, mutta tämä oli ehdottomasti kaunein mitä olen ikinä nähnyt, joten pitihän se sitten kiikuttaa kotiin sängynpäätyyn pitämään pahat unet poissa. Hyvin on ainakin tähän mennessä toiminut:)Jassokin on jaksanut hyvin sängyssä pötkötellä, joten sillekin tainnut hyvät unet maittaa.

.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti