lauantai 8. elokuuta 2015

Ihmesukat

 
Viikonloput ja etenkin sunnuntait ovat olleet kesän ajan melkein lempipäiviäni. Viikot hurahtavat töissä äkkiä ja monesti lauantaille on viikon aikana suunnitellut jos jonkin näköistä ohjelmaa. Sunnuntait onneksi ovat olleet päiviä, jolloin on aikaa itselleen.  Heti aamusta majoituin sohvalle ja ehdin vihdoin ja viimein katsoa Kalle Aaltosen morsiammen. Pienenä tämä oli yksi lempielokuvistani, mutta harmikseni meni monta vuotta, että sain kyseisen elokuvan taas käsiini. Kirjastosta tätä ei nimittäin ole löytynyt, mutta nyt se on omana :)


 


Viime sunnuntaina suuntasin Itikseen shoppailemaan. Mukaan tarttui mm. Salvequickin kuorintasukat sekä Eosin huulirasvapallon. Noita huulirasvoja olen koittanut metsästää, sillä monet ovat niitä kehuneet ja kertoneet hamstraavansa niitä aina ulkomailta. Nyt löysin niitä Anttilasta ja itselleni päädyin ostamaan tuon sitruunan tuoksuisen, tykkään kovasti! 

Kuorintasukista olin kuullut kavereilta paljon hyvää ja olinkin halunnut testata niitä jo pitkään. Vihdoin ja viimein ne olivat edes hieman tarjouksessa, alle kaksikymppiä, joten otin testiin. Kotiin päästyä iskin sukat jalkaan ja hyppäsin sänkyyn hyvän kirjan kanssa. Seuraavat puolitoista tuntia piti sukkia pitää jalassa, ja koska sukat muistuttivat lähinnä pakastepusseja, niissä kannatti välttää kävelemistä, sen verran hankalaa se niissä oli. 


Puolentoista tunnin päästä jalat olivat ihanan pehmeät. Viimeksi varmaan vauvana ollut näin pehmeät jalat minulle. Yleensä kun ovat kamalaa koppuraa. Paketissa ilmoitettiin, että jalat alkavat kuoriutua 3-5 päivän aikana. Itse olin haaveillut lähinnä, että kunhan kamalat kovettumat kantapohjista ja päkijöistä katoaisivat niin hyvä. Ensimmäisinä päivinä alkoivat kuitenkin kuoriutua pelkät varpaat. Tämä ihmetytti kovasti. En ole kokenut, että varpaissa olisi mitään huonoa ihoa ollutkaan. Viikon lopulla alkoi kuitenkin koko jalkapohjasta lähteä nahkaa. Kantapäässä ja päkijöissä, joissa pahimmat kovettumat oli, kesti kaikkein pisimpään irtoaminen ja näissä kohdissa nahka oli myös tiukimmin kiinni. Mutta nahan lähtö ei kyllä sattunut tippaakaan. Päin vastoin sen irrottamiseen jää todella koukkuun! Ei sitten millään malta olla irti noista nahoista. Etenkin kun toiset kohdat lähtevät todella isoina nahkariekaleina. Alta paljastuu ihanan pehmeää vaaleanpunaista ihoa. Milloinkaan en muista itselläni näin pehmeitä jalkoja olleen, joten suosittelen ehdottomasti kokeilemaan näitä! Ennen en ole yhtä tehokasta jalkahoitoa kokenut. Yhden päivän verran jalkapohjat tuntuvat aroilta, kun sieltä on koko vanha nahka lähtenyt, mutta äkkiä jalka taas tottuu ja karaistuu :) Harmi, ettei tullut otettua jaloista kuvia ennen ja jälkeen, niin olisi nähnyt miten suuri muutos jaloissa on tapahtunut.

2 kommenttia: