maanantai 3. kesäkuuta 2013

Pitsiunelma

Aamulla täysin pilvetön sininen taivas ja lokkien kirkumista. Sää enteilee jo heti aamusta kuumasta päivästä. Pihan syreeni tuoksuu ihanalta heti aamusta nenään. Pyykit pyörimään ja narulle kuivumaan. Pyykkinarut ovat kesässä ihanaa. Merta tai järveä kaipaisin erittäin kovasti tänne kuumuuden keskelle.

Viikonloppuna koin ahaa-elämyksen keskellä yötä ja keksin laittaa pitsit roikkumaan keittiön ikkunaan. Pitäähän sitä kesällä pitsiä olla. Paljon enemmän saa valoa ja keveyttä. Vaihdetaan sitten syksymmällä taas punaiset ruudut ikkunaan. Onneksi pitsiverhoja ei tarvinnut silittää, joten yöllinen verhojen vaihto ei vienyt tunteja uniaikaa. Ja aamulla auringon paisteessa verhot näyttivätkin ihan hauskalta. Valo oli lisääntynyt :)

Keittiö kaipaisi vielä sitä oikeaa keittiönlamppua, sillä lamppu näki viimeiset päivänsä muuttotohinoissa. Nyt keittiön lampun virkaa toimittaa asunnosta löytynyt valaisin. Aika neutraali sinäänsä, mutta jonkun omanlaisen ja persoonallisemman siihen silti haluaisin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti