keskiviikko 26. kesäkuuta 2013

Juhannus osa2.


Juhannukseen kuuluu monelle grillimakkara, mutta minulle se on uusia perunoita ja savustettua lohta <3 Oli niin herkkua, että pöperöt ehti mennä parempiin suihin ennenkuin kameraan ehdin kynteni iskeä. Onneksi sain napattua kuvan edes aamupalaleivistä, että oikeasti oli lohta :)sekä uutta hyvää teetä.

Tehtiin myös super hyviä hamppareita, kera ranskisten ja coleslaw. Vuohenjuusto kruunuasi oman hampparin, miehen mielestä sen teki pekoni :) Näitä syödään vielä toisenakin päivänä, sen verran iso kasa tuli tehtyä pihvejä. Niin ja lettunälkäkin jostain iski, joten pyöräytettiin iltapalaksi kasa lettusia. Nautittiin tuoreiden mansikoiden ja aidoin amerikkalaisen caramelli-kastikkeen kera. Aika herkullinen juhannus ellen sanoisi =P Pöytään käytiin keräämässä ulkoa myös kukkia ruusujen seuraan juhannusta kaunistamaan :) 







Kissapojat näyttävät mallia oikeaoppiseen rentoutumiseen juhannuksena. Ei siis liikaa suunnitelmia eikä stressiä. Jazz on ollut niin rakastunut viime päivät uuteen leluun, että koko juhannuksen sitä vartioi sängyssä ja lopulta nukahti sen viereen. Jekun lempipuuhaa nykyään taas on makoilla eteisen lipaston päällä lampun lämmössä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti