sunnuntai 6. joulukuuta 2015

Harmaa Itsenäisyyspäivä


Hyvää Itsenäisyyspäivää! 

Omat amaryllikseni olivat tänä aamuna auenneet kokonaan kukkimaan, varmasti itsenäisyyspäivän kunniaksi :) Tänä itsenäisyyspäivänä Postilla oli kampanja, jossa sai lähettää kortin sotaveteraanille. Mielestäni aivan loistava kampanja! Itse lähetin useammankin kortin, ja toivonkin nyt että tänään kortit ovat ilahduttaneet useampaa sotaveteraania <3

Tänään olin suunnitellut ohjelmaksi vaikka mitä; olisi ollut Naisten joulumessut, Karhupuiston joulu ja Ornamon Design joulumyyjäiset sekä Tuomaan markkinat alkoivat perjantaina. Harmaa, tuulinen ja sateinen sää muuttaa ainakin omia suunnitelmia sen verran, että taidetaan skipata kaikki muu ja suunnata vain tuonne Ornamon Design joulumyyjäisiin. Naisten joulumessuilla olen käynyt jo useampana jouluna, ja koska sinne on maksullinen sisäänpääsy, niin mieluummin käyn tutustumassa näihin uusiin tulokkaisiin, joihin pääsee ilmaiseksi. Ja Tuomaan markkinat kestävät vielä useamman viikoin, myös Karhupuiston joulu on vielä ensi viikonloppuna, joten josko silloin pääsisi.

Kaikki paikat menevät viimeistään viideltä kiinni, joten hyvin ehtii vielä sen jälkeen kotiin rauhoittumaan television ja linnanjuhlien ääreen. Poro on otettu jo pakkasesta eilen ja tarkoitus olisi sen kaveriksi laittaa sienirisottoa & ruusukaaleja, ja jälkiruuaksi valmistin eilen appelsiinipossetteja. Ikkunalla odottaa myös kaksi kynttilää sytyttämistä varten :)

Viikolla oli Lindt-suklaiden ystävämyynti Ruoholahdessa. Vaikka viime viikolla tuli sairasteltua ja pidin yhden päivän sairaslomaakin, ehdin onneksi kipaista yhtenä päivänä myös tuonne ystävämyyntiin. Tapahtuma oli niin suosittu, että jono oli aina oven takana ja tavara loppui monesti kesken. Itse onneksi sain pussillinen ihania suklaapalloja ostettua kotiinviemisiksi. Espanjasta löysin kookoksen makuisia palloja, joihin en ole aikasemmin missään törmännyt. Nyt niitä olisi ollut tuolla ystävämyynnissä ensimmäisenä päivänä, jonka jälkeen ne heti loppuivat. Nyt sain kahmittua pussiini maitosuklaan, valkosuklaan, mansikan, kahvin, capuccinon ja hasselpähkinän makuja :) 
 

Muuten täällä meidän sairastuvassa on pidetty aika matalaa profiilia. Keitelty glögiä, paisteltu laukkutorttuja, luettu joululehtiä, kuunneltu jouluradiota, keitelty riisipuuroa ja laiteltu kotia pikkuhiljaa jouluasuun. Samaan tapaan varmasti menee myös ensi viikkokin :) 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti