torstai 16. heinäkuuta 2015

Matalapainetta


Tänään on ukkostanut ja satanut rankasti. Ilmassa on selvästi matalapainetta. Väsymys on seurannut aamusta lähtien, eikä haukotukset ole tahtoneet kadota millään päivän aikana. Karvakorvatkin ovat vaikuttaneet nuutuneilta. Viikko on muutenkin tuntunut jostain syystä erityisen raskaalta, mutta kuitenkin huomaan tänään olevan jo torstai ja tavallaan viikko onkin mennyt aivan käsittämättömän nopeasti jälleen ohi. Heinäkuukin alkaa olla puolessa välissä. Viikonloppuna on tiedossa kaikkea kivaa, kuten kissakahvilassa vierailu, meksikolaista ruokaa sekä leffa-ilta. En millään malttaisi odottamaan :)Tulispa jo viikonloppu!

Onni roikale löytyy toisinaan sohvalta lötköämästä, vaikka perjaatteessa kesällä sohvalle on punkkien takia porttikielto. Mutta miten noita nappisilmien tuijotusta voi olla vastustamatta :) 

Sunnuntaina paistettiin pitkästä aikaa pataleipää, viimeksi vissiin yli vuosi sitten. Oli taas niin Namia! Pitää alkaa ehdottomasti taas leipomaan pataleipää viikonloppuisin, kun se on niin näppärää. Saa sitten aamupaloilla nauttia ihanasta rapeasta itseleivotusta leivästä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti