sunnuntai 19. heinäkuuta 2015

Ihana viikonloppu

 

Tämä hauska kuva löytyy meidän jääkaapin ovesta. Se on mielestäni mahtava :) Tämä viikonloppu on ollut täynnä kaikkea kivaa tekemistä, mutta myös oikein rentouttava ja akkuja lataava. Kyllä nyt jaksaa huomenna taas herätä aamulla töihin, kun on saanut vietää näin kivan viikonlopun. 
 

Eilen pääsimme kahvittelemaan vihdoinkin Helsingin kissakahvilaan. Sinne olin jo viikko sitten varannut liput meille, kun kahvilan varauslista aukesi. Kahvilaan ei pääse ilman varausta, joten kannattaa pistää varaus menemään heti kun tietää milloin haluaisi mennä :) Itse menen  varmasti vielä toistekin. Illalla suuntasimme vielä Iguanaan syömään herkulliset fajitakset. Oli namia ja maha tuli niin täyteen! Täysillä mahoilla olikin hyvä huojua vielä Tennariin elokuviin. Illan elokuva oli Ted 2, oikein hauska pläjäys, vaikka arvostelut eivät ole olleet kovin kaksiset. Mutta omasta mielestäni jatko-osaksi ihan passeli, sai ainakin nauraa paljon :)
 

Sunnuntaiaamu ja koko sunnuntai on kulunut ihanan verkkaisesti. Jazzin kanssa ollaan pötkötelty pitkin aamua sängyssä kirjojen kanssa. Nyt saatiin viimein Meri-Tuulin Mökin keittokirjakin luettua. Tykkäsin erityisesti siitä, että jokaisen reseptin alussa oli tarinaa kyseisestä ruuasta. Niitä on niin kiva lukea. Kirjassa oli kyllä paljon hyviä reseptejä, jotka saivat veden kielelle kuten; sataykanavartaat, lohinyytit, hirvipullat jallukastikkeella sekä maitovanukaspiirakka.
 

Muussin jämistä saatiin leivottua kaksi pellillistä perunalepuskoja. Tuli taas niin hyviä! Paras tapa hyödyntää tähteet :) Ei olla näitäkään aikoihin tehty, kun harvemmin tulee tehtyä niin paljon muussia, että sitä jäisi yli ja kesällä muussin sijasta tulee syötyä tietenkin uusia perunoita.
 

1 kommentti: