lauantai 11. heinäkuuta 2015

Kissojen matkassa

Kesän kunniaksi kissapojatkin ovat päässeet tutustumaan pihaan ihan omin jaloin parvekkeelta tuijottelun sijaan. Jekku sai olla koekaniinina ja vein poitsun ensin yksin ulos. Siitähän ei mitään tahtonut tulla, Jekku alkoi heti kotioven sulkeuduttua vinkua kotiin ja pihallakaan ei meininki muuttunut. Vähän aikaa kierreltiin kahdestaan, kunnes totesin että parempi palata takaisin sisälle. Johan loppui vinkuminen! 

Seuraavalla kerralla kissat pääsivät molemmat ulos samalla kertaa ja meininki oli heti toinen. Selkeästi vähän jännitti, sillä nämä pojat eivät ole tottuneita ulkoilijoita. Alkujännityksestä kun selvisivät niin johan alkoivat linnut ja muut äänet kiinnostamaan. Ruohikko vain suhisi kun kissapojat pistivät menemään. Lopulta kotiin ei olisi millään viitsinyt mennä takaisin. 

 
Jazz taisi viihtyä ulkona tosi hyvin. Viime sunnuntain ulkoilun jälkeen se on joka ikinen päivä maukunut ulko-oven takana ja välillä jopa roikkuu kahvassa. Yhtenä iltana viikolla nappasinkin sille valjaat niskaan ja kannoin ulos. Kylläpä tykkäsi! Eikä nyt jännittänytkään yhtään niin kuin ensimmäisellä kerralla. Heti oli Jaskalla vauhti päällä. Alakerran kissakolmikko tuli parvekkeelle Jazzia moikkaamaan, siinäpä vasta oli ihmettelemistä! Ulkoilukärpänen on selvästi puraissut kissoihin, joten tänä kesänä ja syksyllä varmasti tullaan ulkoilemaan useasti :)

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti