lauantai 8. maaliskuuta 2014

Päiväreissussa


Tänään oli kiva päivä. Oltiin ostettu todella edulliset liput Tallinan päiväristeilylle. Mitään sen kummosempia suunnitelmia meillä ei päivälle ollut, kunhan vaan lähdettiin. Tai no, vitsillä sanoin että lähdetäänkö rasvan haku-reissulle, sillä rasvat alkoivat pahasti loppumaan eikä niitä saa täältä meiltä. Niinpä vein aamulla Onnin hoitoon päiväksi ja kissoille jätettiin iso kasa ruokaa. Sitten reppu selkään ja matkaan. Nämä päiväristeilyt ovat kyllä siitä kivoja, että niille voi lähteä sen kummemmin pakkaamatta tai valmistautumatta. Kunhan on rahaa ja passi, niin niillä pärjää. 

Laiva lähti siis siinä puoli kahdentoista aikoihin. Laivalla syötiin lounasta, jotta saattiin kulumaan hyvin se reilut pari tuntia, minkä matka kestää. Maissa seikkailemiseen oli aikaa vajaat neljä tuntia. Suunnattiin tällä kertaa suoraan Rotermann ja Viru-kauppakeskuksen kauppoihin. Mitään ei oikein tahtonut löytyä, joten kävimme välillä lepuuttamassa jalkoja Viru-keskuksen yläkerrassa sijaitsevassa kahvilassa. Siellä on oli super hyvää chailattea. Nam!

Sitten olikin jo aika suunnata Rimiin tekemään rasvahamstauksia ja muita hankintoja. Kotimatkalla piti tietenkin laivalta ostaa vielä hieman alkoa. Laiva saapui satamaan yhdeksän aikoihin, jonka jälkeen kävin vielä nappaamassa Onnin kotiin. Kiva reissu, mutta kyllä väsytti! Paljon odottelua ja kävelemistä. Ei jaksanut kotona, kun laukut purkaa ja hypätä pehkuihin.

Kotiin lähti kahdeksan purkkia rasvaa. Eiköhän näillä hetki taas pärjäillä :) Käsirasva etenkin tuoksuu aivan ihanalta <3

 Sekä 30€ satsi hyviä viinejä =P


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti