tiistai 15. lokakuuta 2013

Pala Amerikkaa


 Koulussa käyty taas ahkeroimassa. Sen jälkeen kipasin kauppaan ostamaan kakkuaineksia, sillä huomenna on tarkoitus suunnitella alkavaa ryhmätyötä ryhmän kanssa meillä. Paremmin sujuu aivoriihetkin kun on kakkua pöydässä. Ei ainakaan pääse verensokeri laskemaan :) Tykkään itse melkein enemmän nykyään näistä uunista paistettavista juustokakuista, kuin hyydytetyistä versioista.

Tämäm juustokakun resepti on otettu uusimassta Maku-lehdestä. Tällä kertaa oli lehti niin täynnä herkullisia ideoita, ettei meinannut osata päättää mistä aloittaa. Päädyin sitten tähän, mutta varmasti kokkaan vielä monia muitakin. Kakku on siis tehty American blueberry-cheesecake- reseptin mukaan, sitä tosin hieman varioiden. Ohjeeseen olisi tullut 300g ranskankermaa, mutta itse laitoin vain puolet siitä. Sokeriakaan ei ihan ollut kaapissa kahta ja puolta desiä, mutta makeaa tästä silti tuli! Mustikoita olisi saanut olla paljon enemmän, jotta kakusta olisi tullut samannäköinen kuin lehden kuvassa, mutta maku oli silti loistava! Täyteen reseptiä varmasti tulen käyttämään jatkossakin, mutta pohjan taidan tehdä entiseen malliin, eli keksiä+ voita, en tähän malliin eli keksiä, voita + hunajaa. Hunaja kovetti pohjan uunissa tosi kovaksi -> Onni sai herkkupaloja :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti