sunnuntai 22. helmikuuta 2015

Täällä taas!


Ihan mahdottoman pitkä blogitauko ollut, melkein vuoden! Ei ollut tarkoitus pitää edes mitään taukoa, jostain syystä kirjoittaminen vain jäi vaikka aiheita on pää täynnä, että edes aiheiden vähyyden piikkiin ei voi taukoa pistää. Mutta nyt kevään ja lisääntyvän valon voimalla jatketaan taas blogin pitämistä uudella energialla :) 

Vajaaseen vuoteen on mahtunut paljon kaikkea. Jälleen kerran uusi koti, tällä kertaa perustimme kotipesän mellunmäkeen, joten voidaan kai todeta, että Iloinenmäki on palannut :) Täällä asustaa minun lisäksi tuo karvainen ukkojengi; Jazz, Jekku ja Onni. Koulua on käyty kohta vuosi lisää, joten voiton puolella ollaan senkin suhteen jo, yli puolessa välissä ollaan! Voi miten aika rientääkään. Vaikka kotipesä vaihtui niin täällä blogin puolella jatketaan kuitenkin samoilla linjoilla. Tämän blogikatkon aikana olen monesti huomannut ruokaa laittaessani, että tekisi mieli laittaa jotain aiemmin laittamaani ruokaa, mutta kappas, koska blogi ei päivity ei myöskään uudet reseptit ole tallentuneet minnekään, vaan irtonaiset reseptilappuset seilaavat milloin missäkin, aina väärässä paikassa silloin kun niitä kaipaisi. Niinpä tästä eteenpäinkin päivitän tänne kokeilemiani uusia reseptejä sekä vanhoja hyväksi todettuja. Lisäksi pörröiset pojat ihastuttavat kuvissa, kuten tänään :) Paljon kirppistelyä, kirja-arvosteluja, tuunailuja ja kukkajuttuja yms. tulossa jatkossakin. Vaikka kuvat ja jutut eivät tänne vuoden aikana ole päätyneet, niin koneelle ja kameraan niitä on silti taltioitu, joten parhaimpia paloja jaan tänne sitten "hieman" jäljessä. 

Tätä harmaata ja sateista sunnuntaita vietän poikieni kanssa sohvan pohjalla. Ohjelmassa on Netflixin tuijottelua ja sieltä erityisesti Kolme miestä ja tyttö (New girl)-sarjan tuijottelua. Sitten kun se rupeaa kyllästyttämään voin välillä vaihtaa Katja Ketun Kätilö-romaaniin, jonka ääreen vihdoin ja viimein olen päässyt. Kirja on ollut jo hävyttömän pitkään luettavien kirjojen-listallani. Kirjastahan on tulossa nyt elokuva, joten tavoitteena on ehtiä lukea kirja ennen leffaa. Välillä käydään pistämässä teenkeitin porisemaan ja juodaan kuppi, jos toinenkin hyvää haudutettua teetä. Tällä hetkellä yksi suosikeistani on Liptonin mustikkamuffinitee, joka oikeasti vie makeanhimon kokonaan. Suosittelen :) Taustalla meillä soi täällä Spotifyn jazz-nettiradio, joten oikeastaan harmaudesta huolimatta meillä on oikein lokoisat oltavat ja mukava sunnuntai. Toivottavasti sinullakin! :) 






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti