![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiWnRJ7chF03Nwig6-lavARvVeXEYS3GNVrpfn4M5FtUCnzVfnbTEMn8h7qaNNkdV39G9xtSO_8VqNAaCXLo7H_zC9S_wzYeTh0Snu5vXvm2Cv2W1OPcJI5j7BB3q2IfOF8-t2Hhf5-DLhv/s400/nachoo.jpg)
Kuvat eivät ole ihan super hienoja, sillä ahmattina olin jo syömässä kun toinen sitten ihmetteli "etkö ota tästä edes kuvaa? " Otinhan minä sitten :D Hyvää oli ja riittää joko useammalle syöjälle tai kahdelle useammaksi päiväksi :)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh24OwUtCupuocVx931FO2wPoB8z4oDMJsGQ4u1q9sbh4zfY17bVyP1mwZyG7nJCXo5h7UaIBv1bdP3id4m24uzrQ8ff9YuzEkm0tQneRse_yOk1irpyd5XdbpUJ-X96LjDoD8L0m5QXNUL/s400/muchoo.jpg)
Nachopaistos
- 1 pussi nachoja
- 1 pussi juustoraastetta
- 1 purkki ranskankermaa
- paketti jauhelihaa
- taco-mausteseos
- 1 tölkki valkoisia papuja tomaattikastikkeessa
- jalapenoja
- 2 kypsää tomaattia
- 1 paprika
- valkosipulia
- 1 iso punasipuli
- 1 purkki tomaattimurskaa
- suolaa, pippuria, sokeria
- liraus balsamicoa
- liraus öljyä
- vampyree- savustettu valkosipuli chilipyrettä oman maun mukaan
- death- saucea oman maun mukaan
- Sambal oalekia oman maun mukaan
Valmista salsa ensin. Pilko kaikki ainekset pieniksi paloiksi kulhoon ja valmista oman tulisuus asteen mukaan. Anna maustua jääkaapissa ainakin tunti. Ruskista jauheliha ja lisää joukkoon pavut ja tacomauste sekä vesi ohjeen mukaan. Anna porista muutama minuutti niin, että seos ei ole vetistä. Sitten nachot pohjalle, päälle jauhelihaseos jonka päälle jalapenoja oman maun mukaan. Lopuksi salsa päälle ja kuorrutetaan juustoraasteella. Koko komeus uuniin siksi aikaa, että juusto sulaa eli noin 15 minuutiksi. Tarjoillaan raikkaan salaatin ja ranskankerman kera :P
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti