![]() |
Insinöörin kissa pelaa puhelimella hiiri-peliä |
Kun tuosta kamalasta takaiskusta olin selvinnut päätin pyöräyttää tomaattikeiton. Ikinä ennen en ollut kyseistä keittoa tehnyt, mutta Rossossa olen useasti nauttinut todella hyvää tomaattikeittoa. Vaikka Rosson keitto hyvää onkin, huomasin miten helppoa tomaattikeiton teko on, joten tästä lähtien taidan nautiskella sitä vain kotona :) Tämän ohjeen löysin Kotivalossa- blogista, josta ohje on myös suoraan kopioitu. Lisään ohjeen omille sivuillenikin, jotta se pysyy varmasti tallessa, niin hyvää keitto oli :)) Keiton kylkeen tein lämpimiä leipiä, joiden sisälle laitoin vuohenjuustoa sekä paistettuja sipulirenkaita.
Oma soppani ei näyttänyt ihan samalta, kuin Kotivalossa-blogin soppa. Tämä ei ehkä ollut yhtä silkkisen sileää, mutta huuurjan hyvää =P Jopa talon mies uskalsi kehua hyväksi, vaikka ensin uhkasi mennä pitsalle.
![]() |
- 2 sipulia
- 2 valkosipulinkynttä
- 2 porkkanaa
- oliiviöljyä
- n. 1 kg tomaatteja
- 4 dl vettä
- 1 kasvisliemikuutio
- 1-2 tl sokeria
- 2 rkl tomaattipyreetä
- 2 tl kuivattua basilikaa
- n. 100 g pehmeää vuohenjuustoa
- pippuria
Kuullota kattilassa pilkotut sipulit ja porkkanat. Lisää lohkotut tomaatit. Lisää sitten vesi, tomaattipyre, liemikuutio ja loput mausteet. Anna porista noin 15 minuuttia, jotta porkkanat kypsyy. Soseuta koko keitto ja lisää vuohenjuusto.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti