![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjCXQRyB2PJKz5WOegTJrBXxypX7sSTV70KB3NhHg1vd07QibV_0DEGulI9RnqRCZLSzVDW0mCxn-NtJIRmZmkNiNeag30flhMz8jbDSup2Wv0kR8YW8VfYhETPQg-qJuPFdtt-iTwgEbg/s400/k%C3%A4%C3%A4r%C3%B6yt.jpg)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgutFs4vXrl8tHyeK8guQ-KZoqhuZT5KClPjKV8ybbt0FD1ux6Vf_T52f7ek_H7QzdLwdkT58v640MOJ4CoSVDpZKS7NPNFiv28ttF9fD5gg4oCdPWj2GgcLCmQU7bo57ezdgEZFXJfTF4/s400/k%C3%A4%C3%A4ryleet.jpg)
Illalla kotona keittelin kattilallisen omatekoista glögiä. Mielestäni tosi hyvää! Mutta vielä parempaa ehkä tulee himppusella lirauksella rommia =P Ohjeen taisin ottaa viime jouluna Talo&koti-lehdestä. Glögin seuraksi leivoin brie-viikunahillolehikäisiä sekä avokadolehikäisiä. Mukavaa pikkunaposteltavaa joulukuun valvojaisiin *<:)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh80Qhzy_iP7zy3szcJjiO-JWW22S6ZgmcEECd7PEmK53iWp3YCQdwFLqr5VOGr_87e4Q-wduXm4ujzpvHKBbJxs1ifHAuEwIs-I9DF3ltDPRul_VJw_usiSsUjOrOXd9eQdq-m4P90KWk/s400/kaneli.jpg)
Omenaglögi
1,5 l omanatäysmehua
2 kanelitankoa
4 tähtianista
1 pll valkoviiniä
(rommia)
Keitä mehua ja mausteita puoli tuntia. Lisää sitten viini ja nauti. Rommi tekee vielä himppasen parempaa :)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti